Limburg Treffen 2016

Eindelijk het eerste LJ80 treffen van deze zomer! En niets te vroeg in mijn geval, want een paar dagen tevoren tussen de drukke werkzaamheden door gelukkig nog wat tijd gevonden om m’n nieuwe motor in de LJ80 te lepelen… het was nog even spannend of we het zouden gaan redden qua tijd!

K17A0112

Ik heb een weekend beleefd wat ik echt even nodig heb gehad, even mijn zinnen verzetten van de dagelijkse werkbeslommeringen!
Dagmar en Piet, heel erg bedankt voor de fantastische verzorging en gastvrijheid! Voor misschien wel de mooiste toertocht door het Limburgse land tot nu toe! (zie dat volgend jaar maar eens te overtreffen Piet :wink: ). Voor de scrambled eggs, de heerlijke verse broodjes (met spek en salade), de vele bakken koffie met Kuchen, en uiteraard voor de gezelligheid! Het was werelds!

K17A0338

Ook dank aan iedereen die deel heeft genomen aan dit geweldige treffen. Dank voor de gezelligheid, en leuk om iedereen weer eens te zien na een lange winter. Ook erg leuk om weer een nieuw gezicht te mogen verwelkomen! Jan, ik hoop oprecht dat je er net zo van genoten hebt als wij!

K17A0215

Verder moeten we natuurlijk de Suzuki dealer van Sittard heel erg bedanken voor de geweldige ontvangst met koffie en Limburgse vlaai! En dat al voor de 3e keer op rij! Geweldig dat deze mensen zo uitgebreid de tijd voor ons nemen terwijl er een grote autoshow gaande is op de autoboulevard!

K17A0120

Dagmar en Piet, nogmaals dank, en tot volgend jaar in het altijd gastvrije Limburg!

Alle foto’s van dit weekend staan in de fotogalerij, en die is hier te vinden: KLIK HIER

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s