Prisewinning Photo

Net nadat we afgelopen zomer goed en wel terug gekeerd waren uit Noorwegen (wat een fantastische reis was dat!), las ik op de Facebook pagina van Suzuki Nederland dat ze een foto vakantie wedstrijd organiseerden. Bladerend door de giga bult foto’s, besloot ik toen een ‘aardig plaatje’ in te sturen.

De hele wedstrijd alweer vergeten, kwam er een paar weken geleden plotseling een berichtje op de Facebook pagina naar voren, waarin de ‘jury’ 4 foto’s had uitgekozen als potentiële winnaars. De ‘volgers’ konden vanaf nu bepalen welke foto zij de mooiste vonden. Uiteraard heb ik dat bericht gedeeld op mijn eigen pagina, en ook op het LJ80 forum heb ik hulp ingeroepen om te stemmen.

Afbeelding

Foto A is de mooiste

2 Weken duurde het stemmen, en iedere dag keek ik even om te zien hoe de stemmen verdeeld werden. Vanaf de eerste dag liep de voorsprong op mijn foto gestaag uit, en op de laatste dag had ik met mijn foto ongeveer 50% van de stemmen!

En dus had ik een prisewinning photo! En mijn prijs bestond uit een TomTom navigatieset! Eerste keer ooit, dat ik eens iets gewonnen heb, en de prijs komt nog van pas ook! 😉

regards

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s